Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Çocukları ‘Recep İvedik’ güldürmüş

Festivalde, Oyunculuk ve Drama Atölyesi'ni sinema ve tiyatro oyuncusu Fulya Aksular gerçekleştirdi. Fulya'nın atölyesinde bir çocuk "Ben Recep İvedik'e çok gülüyorum" dedi, arkadaşı ise "Ben bu hafta 'Karayip Korsanları'nda çok eğlendim" dedi. Bingöl'de sadece bir sinema olmasına rağmen durum böyle.

Sıra gecesi yapıldı
Bingöl'e kadar gelmişken festival sonrası sıra gecesine gitmemek olmazdı. TÜRSAK Vakfı Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Demirtaş ve ekibiyle beraber kültür merkezine gittik. Ev sahibi Belediye Başkanı Yücel Barazaki'ydi. Barazaki yaptığımız sohbette "Bingöl korkulacak bir yer değil. Gidemediğimiz yerler bizim olmuyor" dedi. Gerçekten de öyle; gitmediğimiz, bilmediğimiz yerler hakkında ne kadar bilgi sahibi olsak da bizim olmuyor. Gecede Fatih Barası, Mutalip Gül, Emrah Çağatay, Kadir Özateş, Fethi Ahmet Demirel, Zülküf Canlı'dan oluşan müzisyenler, sahura kadar bir an bile durmadan şarkılarını söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA